EXCLUSIV Important pentru toți șoferii din România. Întâlnire de foc între șefii asigurărilor și patronii de service

0
192

Întâlnire de foc organizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară săptămâna viitoare, miercuri. Șefii firmelor de asigurare și responsabilii de daune vor sta față în față cu reprezentanții service-urilor. Un e-mail în acest sens au primit toate firmele care vând RCA precum și cele câteva service-uri mai vocale și asociația care le reprezintă.

Convocarea, făcută în numele vicepreședintelui ASF, Cristian Roșu, vine la puțin timp după ce, așa cum a anunțat Capital în exclusivitate, asigurătorii au primit o scrisoare care le atrage atenția că încalcă unele reguli în ceea ce privește asigurările RCA.

În principal este vorba despre faptul că unele firme de asigurare refuză să accepte ca păgubitul să opteze pentru orice service dorește pentru constatarea daunei și despre refuzul firmelor de asigurare de a achita integral facturile pentru mașina la schimb, pe perioada reparațiilor, așa cum sunt ele emise de firmele de închiriere.

Motivul pentru care ASF a transmis scrisorile către asigurători și pentru care convoacă acum întâlnirea este faptul că a crescut numărul de petiții prin care păgubiții reclamă aceste probleme. Pe de altă parte, multe dintre reclamații, spun sursele Capital, sunt concepute chiar de service-uri fie ca mandatar al păgubitului fie ca un fel de consultant informal al acestuia.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.