EXCEPȚIONALA Daniela Aedo din telenovela “Îngerașul”! Ce schimbări a avut în viață și cum arată astăzi?

0
514

Daniela Aedo este frumoasa și îndrăgita de toți Dulce Maria din uimitoarea telenovelă “Îngerașul”! Cu toții am memorizat o fetiță dulce și atrăgătoare care a fost o minune în acest serial televizat.

Actrița renumită care a interpretat rolul Dulce Maria este născută în Mexico în anul 1995, iar acum a devenit o domnișoară tot atât de frumoasă, doar că nu mai este atât de mică cum o ținem minte cu toții.

Tânăra actriță are 22 de ani și din anul 2000, când a fost lansată telenovela, a trecut prin multe schimbări în viața sa. Rolul pe care l-a interpretat în  “Carita de Angel” i-a adus un succes extrem de mare în cariera sa.

După telenovela din care a fost ținută minte de mai mult de jumătate de glob, actrița s-a filmat în “Contra viento y marea”, iar apoi în telenovela “Plaza Sesamo” și multe altele.

 

În tot acest timp în care nu am știut ce s-a mai întâmplat în viața frumoasei actrițe, tânăra și-a deschis un nou talent și anume în domeniul muzicii.

Aceasta a devenit cântăreață dar iubește extrem de mult să mai compună și cântece, iar în timpul liber cântă la chitară. Fata a fost primită într-o școală foarte renumită de muzică unde are succese mari.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.