El e barbatul care a socat medicina! Este omul care s-a nascut cu doua fete! Povestea incredibila a “ciudatului” care uimeste lumea

0
264

In 1895, ziarul american The Boston Post a publicat un articol intitulat “Minunile stiintei moderne”, care a facut furori in epoca.

Textul le prezenta cititorilor uimiti rapoarte ale Societatii stiintifice Regale, care documentau existenta unor “monstri” despre care, pana atunci, se crezuse ca sunt roade ale imaginatiei.

“Ciudatii” catalogati de oamenii de stiinta britanici includeau o sirena, un “crab uman” si pe nefericitul Edward Mordrake, care avea sa devina, in scurt timp, o legenda urbana.

Povestea a pornit de la un articol din ziarul The Boston Post. Ea s-a raspandit fara ca cineva sa o verifice

Dupa cum relata The Boston Post, Edward Mordrake (sau “Mordake”, cum a fost numit initial) era un nobil englez tanar, inteligent si aratos, care avea parte de tot ceea ce putea cere de la viata.

Insa, odata cu aceste binecuvantari, a venit si un blestem groaznic. Pe langa fata sa normala si atragatoare, Mordrake suferea de o desfigurare groaznica.

La ceafa, el mai avea inca o fata. Legenda spune ca aceasta fata poseda avea o vointa proprie si o inteligenta malefica.

Potrivit relatarilor, Edward Mordrake avea mereu de suferit din cauza “fetei gemene diavolesti”. Aceasta il tinea treaz toata noaptea, soptindu-i “lucruri despre care se vorbeste numai in iad”.

In cele din urma, tanarul lord a innebunit si s-a sinucis la doar 23 de ani.

In biletul de adio, el cerea ca fata malefica sa fie distrusa dupa moartea sa, “ca sa nu-si continue soaptele blestemate atunci cand voi fi in mormant”.

MAI MULTE DETALII AICI

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.