Ea este femeia din spatele lui Dan Diaconescu! Ce a făcut soția lui cât timp el a fost în pușcărie. Uite cum arată, a stat mereu departe de ochii presei, și apare rar în public. Dar noi avem imaginile

0
1104

Deși Emilia Bătău şi Dan Diaconescu au împreună o fetiţă, pe nume Dona Milena, în vârstă de 8 ani, nu sunt căsătoriți. Publicul a cunoscut-o pe Emilia abia în anul 2010, an în care Diaconescu a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile. La proces, iubita lui a plâns neîntrerupt, fără să își poată ascunde emoția, dar și indignarea, potrivit libertatea.ro.

Cei doi sunt împreună de peste 17 ani, iar Emilia este printre primii inițiatori ai cauzei ,,Free Dan Diaconescu!” (Eliberați-l pe Dan Diaconescu).

Emilia Bătătău are în jur de 44 de ani. În timpul în care Dan Diaconescu a fost la închisoare, Emilia și fiica sa au dus o viață bună fiindcă din punct de vedere material, lucrurile au stat bine, chiar dacă suferința este vizibilă, femeia și-a pierdut partenerul de viață.

Jurnaliștii care au surprins-o pe Emilia cu fiica ei, la cumpărături, au văzut o femeie palidă și trasă la față. Deși ea a fost lăsată să administreze singură datoriile pe care se pare că familia le-a acumulat, ea locuiește într-o zonă bună a capitalei, merge la cumpărături în Dorobanți, zonă consacrată pentru prețuri ,,piperate”, și conduce o mașină în valoare de mii de euro.

Iată cum arată partenera de viață a lui Dan Diaconescu, cea care i-a oferit o fiică fostului prezentator TV:

dd

d2

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.