Drama lui Sylvester Stallone. A avut 5 copii, dar unul a murit, iar ce a aflat despre un altul i-a dat viaţa peste cap

0
2050
#5529561 The Expendables Premiere held at The Grauman's Chinese Theatre in Hollywood, California on August 3rd, 2010. Sylvester Stallone, Jennifer Flavin and Kids Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, USA - +1 (310) 395-0500

Sylvester Stallone este un actor extrem de apreciat, mai ales datorită rolurilor legendare din filmele de acțiune Rocky și Rambo și are o familie superbă de care este foarte mândru.

Sylvester Stallone are 71 de ani și cinci copiii frumoși, rezultați în urma a trei mariaje. Cel mai mare dintre copiii săi, Sage Stallone, a murit în 2012, la vârsta de 36 de ani, în urma unui atac de cord. Inițial, în presă apăruseră informații conform cărora Sage ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Sage Stallone era actor și regizor și a jucat împreună cu tatăl său în filmul Rambo 5. Sage Stallone suferea de probleme cardiace încă de la vârsta de 10 ani.

În urmă cu mulți ani, mai exact prin anii ’80, familia lui Sylvester Stallone trecea printr-o altă dramă. Seargeoh Stallone a fost diagnosticat cu autism. După ce Sylvester Stallone și soția sa de atunci, Sasha Czack, au observat că baiatul lor are probleme de comunicare au decis să îl ducă la un control și astfel au aflat cumplita veste. Chiar dacă au divorțat în 1985, Sylvester Stallone și Sasha Czack au continuat să lupte pentru fiul lor și au înființat o fundație care îi ajută pe cei bolnavi de autism.

Sora lui Sage Stallone, Sistine Rose Stallone, în vârstă de 19 ani, are o carieră înfloritoare în lumea modellingului. Sistine Rose Stallone a luat parte la numeroase pictoriale pentru reivste de modă celebre.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.