Dragnea a mințit! Nu mai are nicio șansă: S-a făcut public totul

0
330

Liviu Dragnea a mințit iar acum totul a ieșit la iveală. Fostul șef al PSD nu mai are nicio șansă. Totul a fost făcut public. Au ieșit la iveală amănunte incendiare din interiorul dosarului în care Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Judecătorii au dat motivația care-l îngroapă pe Dragnea.

Șoc total pentru Liviu Dragnea. Apar amănunte increibile din motivarea dosarului angajărilor fictive. Fostul șef al PSD a conceput întreaga activitate infracțională și a dat declarații nesincere. Liviu Dragnea a conceput întreaga activitate infracţională în legătură cu angajările fictive de la DGASPC Teleorman şi a dat declaraţii nesincere în instanţă, se arată în motivarea deciziei judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni închisoare.

Documentul instanţei supreme are aproape 700 de pagini, fiind foarte greu de citit, deoarece iniţialele inculpaţilor au fost înlocuite cu alte litere din alfabet. Decizia de a cenzura motivarea a fost luată în acord cu dispoziţiile din noul ghid pentru relaţia cu mass-media, elaborat de CSM.

Astfel, dacă la motivarea din prima instanţă Liviu Dragnea avea iniţialele D.L., în documentul dat publicităţii miercuri de Instanţa supremă fostul lider al PSD apare ca fiind inculpatul E.

„Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în majoritate constată că împrejurările de fapt rezultate din declaraţiile inculpatei A. (Floarea Alesu, n.r.) cu referire la cele învederate de inculpatul E. (Liviu Dragnea, n.r.) cu prilejul discuţiei în cadrul căreia i s-a solicitat menţinerea în funcţie a celor două angajate sunt confirmate chiar de către persoana beneficiară a acestei intervenţii, respectiv de inculpata K. (Anisa Stoica, n.r.), din ale cărei depoziţii reiese, în mod clar, faptul că inculpatul este cel care a conceput întreaga activitate infracţională, implicându-se în rezolvarea situaţiei şi în găsirea soluţiei pentru a putea beneficia de un venit lunar, în timp ce lucra pentru partid (…) Se constată, aşadar, că inculpata K (Anisa Stoica) confirmă implicarea directă a inculpatului E. (Liviu Dragnea) în rezolvarea problemei privind salarizarea sa pentru activitatea prestată în folosul Organizaţiei judeţene a P. (PSD Teleorman, n.r.) (…) Contrar susţinerilor apărării, probatoriul confirmă că interesul pentru menţinerea ca angajate în cadrul DGASPC, instituţie de la care puteau obţine un salariu, aparţinea inculpatului E (Liviu Dragnea)”, se arată în motivarea instanţei.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.