Dragnea a mai primit o vizită de marcă la Rahova. Obiectul misterios i-a fost adus de tandemul care i-a alinat suferința. Foto în articol

0
856


Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat de către iubita și fiul său. Cei doi nu au venit cu bagaje și nu au dorit să facă vreun fel de declarații.

UPDATE: Liviu Dragnea a fost vizitat, sâmbătă după-amiază, de iubita sa Irina. Irina Tănase nu a venit singură, ci însoțită de fiul fostului lider PSD. Cei doi i-au adus un joc tetris în închisoare, pentru a-l ajuta cu trecerea timpului. Mai mult de atât, se pare că acest joc ajută la concentrare. Un joc Tetris „Brick Game 9999” poate fi găsit pe piaţă cu 10-15 lei.

Liviu Dragnea este vizitat din nou, sâmbătă după-amiază, de iubita sa Irina. Irina Tănase nu a venit singură, ci însoțită de fiul fostului lider PSD. Cei doi nu au venitt cu pachete și nici nu au dorit să facă declarații.

Luni, chiar în ziua Rusaliilor se termină perioada de 21 de zile de carantină pentru Liviu Dragnea. Comisia va stabili regimul de detenție pentru acesta. Având în vedere pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, este foarte probabil să fie un regim de detenție semideschis.

Sunt șanse foarte mari ca fostul lider al PSD să fie mutat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava.

Dumitru Coarnă a declarat că are informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți. Acesta a declarat, în timpul unei emisiuni de la postul de televiziune România TV, că deține date potrivit cărora fostul șef al social-democraților ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vânjuleţ, din județul Mehedinți.

Codrin Ștefănescu a afirmat că sunt foarte mulţi membri din PSD care îl susţin moral pe fostul lider Liviu Dragnea.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.