Divortul anului in Romania. Se despart dupa numai trei ani de casnicie

0
404

Alice Peneacă și Bobby Păuneascu divorțează, confirmând astfel niște zvonuri deja existente de ceva vreme. După mulți ani de relație cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, dar să rămână prieteni. 

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, după o relație destul de lungă și frumoasă, însă, între timp, lucrurile se pare că au luat o altă întorsătură și cei doi au decis să divorțeze: ”Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok.”, – a declarat Alice Peneacă pentru perfecte.ro.Alice Pemneaca si Bobby Paunescu divorteaza

Alice Peneacă a vorbit despre căsătorie, dar și despre posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului:”Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest “act” ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația “perfectă” așa cum nici oamenii nu sunt perfecți. Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele.”, – a declarat încă soția lui Bobby Păunescu.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.