Disperat, băiețelul bătea la orice ușă închisă, țipând după ajutor, dar nu știa la ușa cui nimerise nici ce va face acest bărbat. E uluitor cum s-a terminat totul

0
988

La vârste foarte fragede ni se spune să nu vorbim cu străinii, iar ca adulți spunem și noi același lucru copiilor noștri.

Un băiat din SUA, totuși, era atât de disperat încât nici nu s-a mai gândit la acel sfat, și a început să bată pe la toate ușile din cartierul unde se afla statia de autobuz. Întârziase pentru autobuzul școlii și avea nevoie de ajutor, dar nu era pregătit pentru cineva va deschide ușa.

La prima vedere, Brian Smith e o namilă de om, mare, cu mulți mușchi și mai are și foarte multe tatuaje, pare cineva de care nu prea ai dori să te iei. Dar haideți să nu judecăm o carte după copertă. Brian este dovada.

Când tânărul care nu ajunsese la timp pentru autobuzul școlii a bătut la toate ușile întrebând dacă cineva îl poate duce la școală, nimeni nu voia să-l ajute. Asta până când a deschis Brian.

Brian explică într-o postare pe Facebook faptul că dormea buștean când a auzit că cineva bătea cu putere la ușă la prima oră a dimineții. Fără nicio ezitare, Brian, pe jumătate adormit, s-a trezit, s-a încălțat și l-a dus pe băiat cu mașina la școală.

Pare o faptă mică, dar hai să recunoaștem, câți dintre noi am fi făcut același lucru?

Autor: stiri.rol.ro

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.