DIN PACATE, E ADEVARAT: S-A STINS DIN VIATA! TRAGEDIE IN FAMILIA DANIELEI CRUDU

0
896

Daniela Crudu trece prin momente grele! Fosta asistentă de la XNS a pierdut una dintre persoanele pe care o iubea cel mai mult pe lumea asta. Îndurerată de plecarea ei de pe această lume, vedeta a făcut un gest emoţionant în văzul lumii.

Dar, în aceste momente, Daniela Crudu trece prin momente de groză şi suferă teribil, după ce bunica sa, de care Daniela Crudu era extrem de ataşată, a decedat. Daniela Crudu a făcut un gest emoţionat şi a decis să îşi schimbe fotografia de profil, în semn de doliu. Vedeta a ales astfel să îşi exprime nespusul regret şi durerea profundă cauzată de moartea acestei fiinţe dragi din viaţa sa.

Tanti Gheorghiţa avea 80 de ani si era bunica din partea mamei. Batrana locuia într-un sat din Dâmboviţa, împreună cu fiul ei şi cu nişte nepoţi. Acolo avea gospodărie mare şi, pentru că a muncit toată viaţa, soacra lui Nelu Crudu avea probleme cu reumatismul şi cu hipertensiunea arterială.

Daniela Crudu şi-a petrecut o mare parte din copilărie la ţară şi este foarte mândră de acest lucru. Bunica vedetei a dezvăluit că nepoata sa era pretenţioasă de mică şi că era foarte neastâmpărată.„Era foarte boieroaică de mică. Nu mânca orice, nu îi plăcea mâncarea făcuta ca la noi la ţară. Nu se ducea nici cu vacile. Ea venea doar ca să se relaxeze, se juca toată ziua, aici pe uliţă, se cocoţa peste tot. Era zvăpăiată”, a spus bunica Danielei Crudu.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.