DIN PĂCATE, E ADEVĂRAT! CE DIAGNOSTIC CRUNT A PRIMIT LIVIU DRAGNEA DE LA MEDICII SPITALULUI UNDE FUSESE INTERNAT IERI

0
664

Liviu Dragnea ar fi trebuit să se prezinte, luni, la ICCJ în procesul privind angajările la Protecţia Copilului Teleorman. Dar diagnosticul medicilor nu va mai permite desfășurarea scenariului inițial.

Liviu Dragnea are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile

„Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ştefănescu, la Antena3.
Probleme de sănătate pentru liderul PSD
Liviu Dragnea se confruntă cu mari probleme de sănătate. Surse social-democrate citate de România TV au declarat că imediat după conferinţa de presă pe care liderul PSD a susţinut-o la Organizaţia PSD Ilfov acesta a plecat la spital pentru că acuza dureri mari de spate. După cum s-a putut vedea din imaginile dfuzate de presă, sâmbătă, de la Snagov, Liviu Dragnea se deplasează cu dificultate.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.