Dezvăluire bombă despre Alexandra Măceșanu! Fata ar fi putut trăi! Cum ar fi putut fi scoasă din casa lui Dincă. „Ei știau și au apelat”

0
432

Un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt care se afla de gardă în seara zilei de 25 iulie 2019, când poliţiştii o căutau pe Alexandra Măceșanu, susține că adolescenta ar fi putut fi salvată. El consideră că soluția pentru scoaterea ei din casa lui Gheorghe Dincă a fost ocolită în mod voit.

Mai exact, medicul Adrian Popa a asigurat permanenţa în noaptea de 25/26 iulie 2019, chiar noaptea în care anchetatorii care o căutau pe Alexandra Măceșanu au bâjbâit cu orele în căutarea adresei exacte de la care a sunat fata. El susține că lucrul care dă cel mai mult de bănuit, mai ales după ce poliţiştii şi procurorii s-au apărat invocând că nu se putea intra, cu mandat de percheziţie, mai devreme de ora 6.00 dimineaţa, este acela că nu s-a apelat din primul moment la Ambulanţă, care putea intra în orice moment fără să aibă nevoie de mandat.

articolul continua dupa recomandari

Criminaliștii vor dărâma mai multe ziduri din casa lui Gheorghe Dincă! Ce spune avocatul familiei Luizei Melencu

Acest lucru a fost posibil simplu, a explicat medicul, care a doua zi, după ce a ieşit din tură şi s-a odihnit câteva ore, a văzut la televizor ce s-a găsit în curtea lui Gheorghe Dincă şi s-a interest ce solicitări la 112 au avut colegii de la Ambulanţă.

De fapt, Ambulanţa nu a fost solicitată pentru că operatoarea STS a înregistrat apelul Alexandrei Măceşanu, în aplicaţia dedicată, drept „sechestrare de persoane“, iar soft-ul i-a indicat să pună în conferinţă Poliţia. Dacă ar fi adăugat la sechestrare de persoană şi viol, pentru că Alexandra i-a spus că a fost violata, ar fi trebuit ca întreaga discuţie să fie auzită şi de oamenii din dispecerat ai Ambulanţei.

„Ciudat de tot. Ei ştiau că noi nu-I lăsăm pe poliţişti, că doar îi luăm după noi la toate riscurile. Şi vin. Ei ştiau şi nu ne-au apelat. Că în afară de operatoarea STS care trebuia să ne dea pe viol în conferinţă, putea poliţistul să sune, pentru că ei ne mai sună când se duc la agresiuni, să vină o salvare“, a declarat dr. Popa.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.