Detalii importante despre hardurile din casa designerului. Ce conțin de fapt

0
691

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre conținutul hardurilor care se aflau în apartamentul creatorului de modă Răzvan Ciobanu, în emisiunea sa „Xtra Night Show”.

Se crede că acestea conţineau informaţii extrem de importante cu privire la o problemă gravă de sănătate pe care ar fi avut-o designerul, dar şi mai mulţi oameni din anturajul lui. De asemenea, se bănuieşte că aceste harduri ar putea deţine informaţii care pot scoate la suprafaţă lucruri teribile despre mai multe persoane publice.

„Cineva aleargă după acele harduri. În 2011 am fost contactat de Răzvan, în baza prieteniei pe care o aveam, să-mi se spună că are un cv cu aceste imagini. Nu am spus niciodată că este Răzvan Ciobanu în acele imagini şi niciodată că se întâmplau la el în casă. Răzvan nu făcea un şantaj. El avea un material de interes pentru presă şi m-a căutat pe mine primul fiind prieteni. Mi-a zis: te interesează nişte imagini cu persoane publice care fac nişte lucruri? Ce persoane? Alea, alea. Nu pot să abordez acest subiect în emisiune i-am spus. Dacă se adevereşte informaţia că Răzvan ar fi fost infectat cu acest virus se verifică pe filiera în care el a ajuns să fie infectat, povestea din spate se aseamănă cu povestea dispariţiei lui. Sunt persoane care lucrează în locuri în care ar putea să infecteze alţi oameni”, a spus Dan Capatos, potrivit spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.