DELIA MATACHE, SCENE TERIFIANTE! MAȘINA EI A LUAT FOC PE AUTOSTRADA SOARELUI

0
1163

Delia Matache a trecut printr-o experiență pe care, cu siguranță, nu o va uita prea curând. Artista se îndrepta către litoral – acolo unde trebuia să susțină un concert -, alături de sora ei – Oana Matache – și de echipă, numai că a avut parte de un incident neașteptat.

Totul s-a întâmplat joi seara, mașina cu care se deplasa Delia defectându-se și luând foc. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, însă tensiunea, firește, a fost maximă. De altfel, invitată la Antena Stars, mama Deliei, Gina Matache, a mărturisit că a avut mari emoții.

Aseară am avut emoţii. S-a defectat motorul de la dubă, ieşea fum. Erau şi Delia şi Oana, toată trupa. Mergeau la concert la mare. A fost un incident minor. Probabil cere alta”, a spus Gina Matache la Antena Stars.

Câți bani câștigă Delia Matache

Delia Matache deține firma Deliaevent SRL, care în urmă cu doi ani a avut o cifră de afaceri de 4.629.590 lei și a scos un profit net de 1.632.410 lei. Conform situațiilor fiscale depuse la Ministerul Finanțelor, firma are doi angajați.

Pentru o oră de cântat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute. Pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro și mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.