DELIA A FĂCUT MIȘTO DE ELENA UDREA PE SCENA DE LA ”CERBUL DE AUR”!

0
567

Delia s-a numărat printre artiștii care au concertat în a treia zi a festivalului ”Cerbul de Aur” și a încheiat seara cu un concert extraordinar. Extravaganta cântăreață nu a ratat ocazia și a luat-o peste picior pe Elena Udrea.

 Vineri seară, 31 august, Delia a urcat pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov, unde a susținut un concert de zile mari la Festivalul Cerbul de Aur 2018.  În timpul show-ului, ce a fost de-a dreptul fabulous, Delia a ironizat-o pe fosta blondă de la Cotroceni. Artista a schimbat versurile de la piesa ”Despablito”.  Mai exact, artista a spus ”Costa Rica” în loc de ”Puerto Rico”.

Versurile sunt:  ”Quiero quedarme embarazada en Puerto Rico” – tradus în româna:  ”Vreau să rămân însărcinată în Puerto Rico”. Pe scena din Piața Sfatului versul a sunat astfel: ”Quiero quedarme embarazada en Costa Rica/ Vreau să rămân însărcinată în Costa Rica”, – locul unde se află fosta Elena Udrea.

Delia a răbufnit după ce a coborât de pe scena “Cerbul de Aur” 2018

În ciuda faptului că ea a încins atmosfera, prestația ei fiind fără greșeală, spectatorii nu au rezonat cu talentata cântăreață și nu au aplaudat-o frenetic. Atitudinea acestora a înfuriat-o la culme pe jurata de la “X Factor”, care a avut o replică acidă pe scenă, dar și după show, susțin surse din backstage-ul evenimentului. “Era foarte suparata ca oamenii din Brasov au fost mai reci si nu au aplaudat-o asa cum si-ar fi dorit, in conditiile in care a dat totul in spectacol. A parasit locul vociferand. Si-a revenit apoi si, dupa ce a privit lucrurile la cald, s-a relaxat”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.