Decizia care îi va întrista pe toți fanii lui Al Bano. Ce a anunțat artistul

0
678
action_21512332

 

Al Bano a anunțat că vrea să-și încheie cariera în 2018
foto: Hepta

Cântăreţul italian Al Bano a încântat publicul din întreaga lume cu hiturile sale timp de decenii. Refacerea cuplului cu Romina Power a bucurat la nebunie fanii. Iată însă că artistul a luat o recent decizie care o să-i întristeze.

Ziarele italiene au anunţat că Al Bano (73 de ani) s-a decis să îşi încheie cariera muzicală anul viitor. “Voi înceta să cânt la 31 decembrie 2018. Sper să fac un concert mare şi apoi să mă ocup de vie”, a dezvăluit artistul.

Probabil că problemele de sănătate l-au făcut să ia această hotărâre care îi va întrista pe fanii din întreaga lume. Muzicianul vrea să se retragă la Cellino San Marco, din provincia Brindisi, unde va produce vin şi ulei. Cultura viţei de vie şi a măslinilor este marea sa pasiune.

În ultima vreme, au început să apară tot mai insistent zvonuri că Al Bano şi Romina Power trăiesc din nou o frumoasă poveste de dragoste. Fiica lor, Cristel Carrisi, a alimentat recent aceste speranţe ale fanilor. Numai că renumitul cântăreţ italian a ţinut să pună rapid la punct lucrurile. “Romina continuă să-şi trăiască viaţa sa şi eu mi-o trăiesc pe a mea. Vom face în aşa fel ca să fie bine pentru ea şi mai ales pentru copiii mei. Cu pacea se poate merge înainte. Cu războiul, chiar dacă învingi, ai de suferit”, a spus artistul.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.