De necrezut! Un bărbat îi deranjează somnul soției în fiecare noapte pentru că face un lucru dea dreptul amuzant și neobișnuit! Intrati sa vedeti cum rade in somn!

0
815

De necrezut! Un bărbat îi deranjează somnul soției în fiecare noapte pentru că face un lucru dea dreptul amuzant și neobișnuit!

 

Multe femei se plâng pe soții lor pentru că aceștia sforăie și nu le permit să aibă un somn liniștit. Dar uimitor este faptul că mai există și alte modalități prin care soții pot deranja somnul soțiilor și acestea nu mai pot adormi lângă ei.

O femeie și-a filmat soțul în timpul somnului pentru a arăta lumii de ce este atât de complicat să adoarmă alături de el.

Cel mai interesant elemente este faptul că acesta nu sforăie ca majoritatea bărbaților, ci râde în somn. Motivul pentru care acesta râde nu este cunoscut, probabil visează ceva amuzant. Este greu de crezut în acest lucru inițial, pare că ar fi o glumă a lui, dar acesta într-adevăr doarme și nu râde zgomotos intenționat, o face inconștient.

Bărbatul are un râs destul de amuzant și molipsitor, dar pentru sărmana soție care încearcă să adoarmă, această trăsătură a lui nu este nicidecum amuzantă.

Femeia a postat acest video pe internet, iar reacțiile oamenilor a fost foarte diferite.

Filmulețul ei a adunat un număr foarte impunător de vizualizări și de comentarii de tot felul.

Unii sunt curioși să afle ce visează soțul femeii, alții sunt foarte empatici și jelesc soția, iar unii consideră că ea este încă foarte norocoasă față de celelalte soții a căror soți sforăie.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.