De ce nu trebuie să purtăm niciodată aur. Urania trage semnalul de alarmă: ,,Aurul îți fură…” Celebrul astrolog avertizează

0
579

Simona Vărzaru, cunoscută publicului mai ales cu numele ei public, Urania, este, așa cum mulți români o consideră, unul dintre cei mai talentați astrologi români. Urania a participat de curând la o emisiune live pe Facebook unde a dat atât câteva detalii inedite din viața ei, dar a făcut și câteva informații general valabile.

Din acest al doilea set face parte și sfatul pe care îl dă tuturor: evitați să purtați aur. Iată ce a povestit despre metalul prețios astrologul:

,,Am prezentat timp de 12 ani emisiunea Lumea cristalelor, inclusiv, la un moment dat, și a mineralelor. Din tot studiul meu am realizat cât de nociv este aurul. De ce? Aurul îți fură ochii, dar îți fură și mintea, îți fură sufletul, îți fură conștiința și îți determină existența. Aurul este un metal pe care eu nu îl recomand. Mie aurul nu mi-a adus noroc, nu port aur și nu am bijuterii de aur. Port, în schimb, argint.”

Întrebată dacă iubește bijuteriile, dar și cum arată cutia de bijuterii de acasă, Urania a recunoscut: „Eu nu consider că am bijuterii, ci doar simple obiecte decorative. Prefer sa dau banii pe cărți.”

Se pare însă că și știința vine în sprijinul sfatului ei: Comisia Europeană avertizează în legătură cu folosirea bijuteriilor din aur. Specialiștii precizează că acestea conțin în aliaj cadmiu, metal folosit în special la lipirea bijuteriilor, acesta este o substanță cancerigenă și toxică, afectând rinichii, plămânii și ficatul.

În categoria bijuteriilor periculoase se încadrează atât cele vechi, care au fost duse la reparat de foarte multe ori, dar şi cele noi, pe care apar diverse monturi. Specialiștii au descoperit că acest metal devine nociv în contact cu pielea. Conform ultimelor informații, în UE, utilizarea cadmiului în bijuterii sau în aliaje de lipit, este interzisă din 2011.

Sursa: unica.ro

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.