De ce a murit Ilie Balaci. Cauza anunțată de medicii legiști

0
669

De ce a murit Ilie Balaci. Medicii morții lui Ilie Balaci a fost stabilită și anunțată de către medicii legiști. Cauza anunțată de medicii legiști.

De ce a murit Ilie Balaci. Deși inițial un AVC (accident vascular cerebral) ar fi fost cauza decesului marelui fotbalist, autopsia indică motivul oficial care a dus la moartea acestuia.

Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci: un stop cardio-respirator, conform, ziaruldecraiova.ro. Aceeaşi sursă notează că sicriul cu trupul lui Balalci urmează să fie depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova, apoi, seara, catafalcul urmează să fie amplasat la Stadionul “Ion Oblemenco”.

Cine a fost Ilie Balaci, Minunea Blondă

Ilie Balaci (n. 13 septembrie 1956, Bistreț, România – d. 21 octombrie 2018,Craiova, România) a fost un jucător de fotbal din România și ulterior, antrenor. Supranumit și „Minunea blondă”, Balaci s-a consacrat ca unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal. Cariera sa de fotbalist se leagă de marile succese obținute de Universitatea Craiova la începutul anilor 1980. Din păcate, a avut un final prematur de carieră, din cauza deselor accidentări. Cea mai gravă dintre ele, care practic a pus punct carierei de fotbalist a lui Balaci, a fost provocată de fundașul băimărean Grigore Arezanov, într-un meci de campionat, jucat la Baia Mare, la 21 februarie 1984.

continuarea aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.