De 23 de ani acest bărbat e șofer de taxi și fiecărui client îi pune o singură întrebare, dar de fiecare dată răspunsul e ,,nu”. Acum e disperat și știe că nu mai are nicio șansă: ,,Îmi pare rău, nu m-am ridicat la…” Ce a făcut acum 23 de ani l-a distrus

0
1436

Părinții ar face aproape orice pentru copiii lor. Când un cuplu primește pe lume un copil, viețile lor se schimbă în mod automat, părinții încep să își împartă viața cu copilul lor, sacrificând totul, dacă e nevoie, de dragul lor. Și da, cel mai dureros lucru pentru un părinte este acela de a-și pierde copiii.

Wang Mingquing și soția lui erau vânzători de fructe în Chengdu, China. Împreună cu fiica lor, cei doi vindeau fructe pe marginea trotuarelor pentru a câștiga bani pentru întreaga familie. Dar, într-o zi, tragedia i-a lovit. Era un moment în care aglomerația în jurul lor era foarte mare, din cauza numărului de clienți.

Ocupați să aibă grijă de clienți, cei doi părinți nu au observat că fiica lor nu mai era lângă ei. Aceea a fost prima zi în care a lipsit.

t1

Pentru Wang, cel mai bun mod de a o găsi era acela de a deveni șofer de taxi și să întrebe pe fiecare pasager dacă a văzut-o. Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum sperau, 23 de ani mai târziu, fetița încă nu a fost găsită, dar el încă lucrează ca șofer de taxi – însă nimeni nu a recunoscut-o pe cea mică din poza pe care el o are mereu la el.

Povestea tatălui care e șofer de taxi de 23 de ani încercând fără încetare să își găsească fiica a devenit virală rapid din motive evidente. Tragedia acestui om este atât de mare. Să sperăm că poate din cauza publicității cazul lui va avea o oarecare rezolvare și cineva îi va putea da vești despre fiica sa.

t2

Întrebat dacă are ceva ce ar vrea să îi spună fiicei lui, bărbatul a mărturisit: ,,Îmi pare rău, nu m-am ridicat la înălțimea responsabilității de a fi tată”. La începutul materialului video pe care îl veți urmări mai jos, acest tată disperat spune: ,,Într-o zi fiica mea se va urca în acest taxi și îmi va spune tată. Asta ar fi cea mai mare fericire a vieții mele”. 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.