Dată dispărută de toată lumea, celebra Maria Cornescu a aniversat 50 de ani de la prima nuntă! Marea cântăreață de muzică populară are 71 de ani și … Ce s-a ales de ea

0
903

Maria Cornescu a bifat două căsnicii, prima cu Gigi Bouleanu, a doua cu Nelu Bălășoiu.

De câțiva ani, marea solistă de muzică populară Maria Cornescu s-a retras definitiv din viața publică, chiar și cei apropiați nu au prea multe informații despre ceea ce face în prezent celebra interpretă. Maria Cornescu și-a „împrumutat” repoertoriul familiei Mariana și Mihai Călin, și ei rapsozi, iar ulterior, zvonurile că ar fi grav bolnavă au împânzit internetul, artista fiind „creditată” cu o boala de oase.

În contextul în care discreția e cuvântul de ordine în viața Mariei Cornescu, ajunsă la 71 de ani, zilele trecute s-au aniversat fix 50 de ani de la prima nuntă a cântăreței! În octombrie 1967, Maria se căsătorea cu Gigi Bouleanu, nașă de cununie pentru cei doi fiind Maria Lătărețu.

A doua căsnicie a Mariei Cornescu a fost cea cu solistul Nelu Bălășoiu și a durat 25 de ani, după care cei doi s-au despărțit cu scandal, acuzându-se de toate relele posibile. Pe 20 noiembrie, Maria Cornescu va împlini 72 de ani.

 

Sursa: wowbiz.ro

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.