Dacia la fel de tare ca BMW sau Mercedes, iar tu nu știai. Ce are special mașina românilor

0
2158

Dacia ar putea fi o alegere mai bună decât BMW sau Mercedes, chiar dacă îți plac mașinile nemțești. Mai nou, mașinile Dacia sunt dotate cu funcții care tind să se ridice la înălțimea brandurilor de lux.

Dacia e în continuare cea mai vândută mașină din România pentru că e ieftină, dar, de multe ori, este subapreciată și considerată inferioară multor alte autoturisme, chiar și de la un brand rival ca Renault.

Dacia a evoluat mult în ultimii zece ani, iar asta se observă cel mai bine la cifrele de vânzări, atât pe plan local, cât și european și chiar dincolo de granițele Uniunii Europene.

În funcție de configurație și de banii pe care ești dispus să-i dai, Dacia îți poate oferi caracteristici pe care le găsești și pe mașini de lux.

Ia ca exemplu Dacia Sandero Stepway, care poate fi echipată cu sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră video retrovizoare.ADVERTISING

Mai ai și sistem de asistență la pornirea în rampă: se activează frâna câteva secunde, ca să poți să demarezi din rampă, fără să “îneci” motorul sau să-l turezi inutil. Nici pilotul automat care acționează ca limitator de viteză nu e de neglijat. Cruise Control te ajută să menții o viteză constantă, iar în caz de nevoie, o limitează automat, ca să mergi în siguranță.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.