Cutremurator: iata cum ar fi aratat Michael Jackson daca nu si-ar fi mutilat chipul cu sute de operatii estetice! Diferentele sunt socante, nu il recunosti

0
1470

Michael Jackson este, probabil, unul dintre cei mai populari artisti al tuturor timpurilor.

Din nefericire megastarul nu a fost cunoscut doar pentru muzica lui, ci si pentru transformarile fizice pe care le-a suferit pe parcursul anilor.

De la un tanar de culoare perfect normal el a ajuns sa aiba pielea alba si o fata mutilata de zecile de operatii estetice pe care si le-a facut: implanturi in pometi, remodelarea barbiei, a buzelor, sute de injectii cu botox.

Probabil cea mai controversata trasatura fizica a lui a fost nasul, care a devenit din ce in ce mai mic pana in punctul in care aproape a disparut complet.

Cu toate ca diferentele de look sunt evidente, Michael a sustinut cu tarie pe tot parcursul vietii lui ca nu a avut decat o singura operatie estetica: o remodelare a nasului.

Recent un documentar numit „The 10 Faces of Michael Jackson” a prezentat, cu ajutorul mai multor experti, cum ar fi aratat chipul lui Michael Jackson daca acesta nu ar fi fost mutilat de zecile, poate sutele de operatii estetice.

Diferentele sunt socante!

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.