Cum s-a evaporat numele lui Dragnea dintr-o știre Radio România în care liderul PSD apărea drept „condamnat”. „Managerul furios a tunat și fulgerat: «Mai terminați cu Dragnea»”

0
287

Jurnalista Radio România Mira Gomboș a relatat, în timpul unei dezbateri Frontline despre posturile publice, un caz în care numele lui Liviu Dragnea a fost scos dintr-o știre a postului de radio, în care liderul PSD era prezentat drept „condamnat în primă instanță” și „condamnat de un complet penal obișnuit”. Potrivit jurnalistei, modificările pe știre au fost făcute la cererea vehementă a managerului, care „a tunat și fulgerat «Mai terminați cu Dragnea»”.  

Dezvăluirea a fost făcută de Mira Gomboș la dezbaterea organizată de Frontline la care a fost vorbit și Gabriela Scraba, jurnalista RRA terorizată de DIICOT, caz dezvăluit de Libertatea. Știrea despre care vorbește Mira Gomboș a fost difuzată într-o zi în care Curtea Constituțională trebuia să ia o decizie în cazul sesizării lui Florin Iordache pe completurile de trei judecători, o decizie de care depinde și procesul în care este judecat Liviu Dragnea. 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.