Cum arată Mr. Bean la vârsta de 64 de ani. Cunoscutul actor a îmbătrânit. FOTO

0
234

Actorul britanic Rowan Atkinson a jucat în numeroase filme și seriale, dar va rămâne în istorie drept interpretul personalului de desene animate Mr. Bean. Actorul care a ajuns la vârsta de 64 de ani a fost inclus de ziarul „The Observer” într-un top al celor mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile.

Mr. Bean a ajuns la vârsta la 64 de ani și a albit complet

Rowan Atkinson a ajuns să fie cunoscut datorită rolului pe care l-a jucat într-un serial britanic în urmă cu 20 de ani. Este vorba de Mr. Bean, personajul brunet și slăbuț care este pus în numeroase situații comice din care iese mereu cu capul sus. Actorul britanic a jucat în multe filme și seriale, dar mereu a fost remarcat pentru rolul din Mr. Bean. A împlinit vârsta de 64 de ani la începutul anului, în luna ianuarie. Actorul arată complet diferit față de imaginea care l-a consacrat în cinematografie. Rowan Atkinson are părul alb, riduri și poartă ochelari de vedere.

Mr. Bean este un serial comic, dar și desene animate
Rowan Atkinson a jucat în numeroase filme și seriale, dar a rămas cunoscut pentru rolul din Mr. Bean. Sursa foto: protv.ro

Ce spune actorul britanic despre rolul din Mr. Bean

Serialul de comedie Mr. Bean este vizionat și în zilele noastre fiind iubit și de copii. Desenele animate Mr. Bean sunt urmărite de copii și adolescenți de toate vârstele din lumea întreagă. Rowan Atkinson a jucat în nenumărate filme și seriale precum Johnny English, BlackAdder și Maigret, dar a rămas cu sufletul la rolul din Mr. Bean.

SURSA AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.