Cum arată acum Sofia, fata Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur! A crescut superb, e leită mama ei! Imagini rare cu cei trei copii ai lor din arhiva familiei

0
350

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt doi artiști extrem de apreciați de către public, mai ales fiindcă au rămas cu piciorele pe pământ după ce au devenit atât de cunoscuți. Mai mult, Dana Nălabru (41 de ani) și Dragoș Bucur (40 de ani) sunt apreciați pentru felul în care își cresc cei trei copii. Iată ce frumoasă e fiica cea mare a celor doi!

În luna iulie a acestui an, Sofia va împlini 11 ani, însă deja este o puștoaică superbă, cu părul ca mierea și moștenind ochii mamei sale. Sofia îi însoțește pe părinți peste tot. Este lesne de înțeles că cei trei au o relație deosebită.

recent, actorul a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii, în care apare alături de Sofia, în timp ce se pregăteau să zboare cu balonul, dar și din timpul călătoriei, lucru pe care Dragoș și-l dorea de mult, așa cum a mărturisit: „Am zburat cu balonul! Anul ăsta mi-am propus să fac câteva lucruri pe care nu am apucat să le fac și lista mea conținea următoarele: zbor cu balonul, scuba-diving, să stau 3 minute fără să cad pe placă cu kite și să fac indoor skydiving. Sunt atât de multe pe care le amânăm pentru mâine, pentru luni, pentru luna viitoare sau pentru anul viitor, dar viața trece și, în final, tot ce ne rămâne sunt amintirile lucrurilor frumoase pe care le trăim”.

Pasiunea lui Dragoș s-a născut în momentul când a filmat pentru producția „Hawaii”, ocazie cu care actorul chiar mărturisea luna trecută: „Sunt multe lucruri pe care le fac doar în filme (de fapt, mă prefac), dar îmi doresc să le experimentez cu adevărat, așa că propunerea primită din partea Canon România de a face ceva ce nu am făcut niciodată a picat de minune! În Hawaii, personajul interpretat de mine reușește să zboare cu un balon cu aer cald, lucru filmat, de fapt, într-o nacelă suspendată de o imensă macara. Acum, vreau să zbor pe bune cu balonul!”.

Dana și Dragoș sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună 3 copii: Sofia, de 11 ani, Kadri, de 3 ani, și o fetiță pe care au adoptat-o anul trecut. Iată imaginea cu familia lor fericită și frumoasă:

s1

s2

s3

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.