Cum arată acum mormântul lui Răzvan Ciobanu

0
615

Locul de veci al creatorului de modă Răzvan Ciobanu, aflat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală, a devenit loc de pelerinaj pentru prietenii designerului, admiratori şi curioşi.

Cavoul lui este acoperit cu zeci de coroane, dar şi cu flori proaspete, iar candela arde continuu, scrie click.ro.

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu la doar 43 de ani a întristat nu doar familia designerului, ci o ţară întreagă. În dimineaţa de 29 aprilie, a doua zi de Paşte, creatorul de modă consumase droguri şi se întorcea de pe litoral cu maşina unor prieteni, un Range Rover negru.

Răzvan Ciobanu (n. 28 ianuarie 1976, București, RS România – d. 29 aprilie 2019,[1] Săcele, Constanța, România) a fost un creator de modă român.


A avut prima prezentare la 19 ani[2]. În perioada 16-18 septembrie 2007, a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfășurată la New York.[3]

Colecția primăvară-vară „Rochia” lansată în 27 ianuarie 2009, care conținea 70 de rochii de seară, a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă.[4][5] Printre vedetele care au participat s-au numărat Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragoș Bucurenci, Mircea Solcanu și alții.[6] Colecția „Preciouss” a fost lansată în 2009.[7]

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezoanele 1, 2 și 3. În ciuda faptului că televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa profesională, motivul pentru care a acceptat să facă parte din emisiune a fost faptul că aparține domeniului său și a dorit să participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.

Viața personală
La începutul carierei sale, designerul a avut probleme cu greutatea sa. A hotărât să rezolve această problemă consultând un nutriționist iar mai apoi a urmat o dietă, reușind astfel să ajungă de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme.[8]

Timp de 2 ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate, iar în decursul acestui timp nu a lansat nicio colecție în România, însă a colaborat cu branduri cunoscute cum ar fi Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Răzvan Ciobanu a declarat că se susține integral din modă și proiecte de design interior.

A declarat public că este homosexual.[9][10][11]

Creatorului de modă a avut două pisici, iar mai apoi a adoptat încă o pisică din rasa Sphinx. Răzvan considera pisicile o parte foarte importantă din viața lui.[12]

Deces
Răzvan Ciobanu a decedat pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut pe DJ226 Năvodari – Săcele. Conform IPJ Constanța, accidentul s-a produs din cauza neatenției conducătorului auto, care rula cu o viteză foarte mare, astfel pierzând controlul volanului la intrarea în comuna Săcele.[13] A fost înmormântat pe 2 mai 2019 la Cimitirul Progresul din București.

sursa aici si aici pe wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.