Cum arată acum Lulu Mihăescu. Ce s-a ales de actrița din Veronica după ce a plecat în Canada

0
390

Lulu Mihăescu, pe numele ei Luminița Petre, a împlinit 50 de ani recent. Actrița din Veronica (producție cinematografică de mare succes în perioada comunistă) este stabilită în Canada din anul 1996. Trăiește la Vancouver, unde are meseria de profesoară de pian, una dintre pasiunile ei secrete care a devenit o profesie în toată regula.

Lulu Mihăescu, complet schimbată la 50 de ani

În Canada, Lulu este căsătorită și are și o fată în vârstă de 26 de ani. Înainte să părăsească definitiv România, actrița care i-a dat viață poznașei Veronica a fost clăpar în formația Timpuri Noi. Actrița i-a dat viață Veronicăi, o fetiță de 5 ani care trăia într-un cămin de copii, căreia zâna îi dăruise o traistă fermecată.

Actrița care a jucat în ”Veronica” și ”Veronica se întoarce” a mai participat și în producțiile ”Mama”, ”Saltimbancii” și ”Un saltimbanc la Polul Nord”. Pe lângă cariera de actriță, aceasta s-a remarcat și în muzică. A cântat în trupa Timpuri Noi în anii 90, însă cariera ei artistică s-a întrerupt de dorința de a începe o viață nouă în străinătate.

Lulu Mihăscu a îmbătrânit frumos. Sursa foto: Ok Magazine

Lulu Mihăescu a făcut parte din trupa muzicală Timpuri Noi

Unul dintre hiturile pe care le-a scos alături de trupa Timpuri Noi este ”Perfect”. Pe vremea când activa în respectiva formație avea un look complet diferit, căci deja crescuse. Nu mai semăna absolut deloc cu micuța din filmul Veronica. Producția pentru copii din vremea ceaușistă a fost regizată de Elisabeta Bostan.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.