Culisele unei familii fericite! Mirela Vaida: “După o relaţie de aproape 15 ani, suntem la un alt capitol!”

0
421

Mirela Vaida se întoarce luna aceasta “pe sticlă”, la Antena 1, cu o emisiune nou nouță despre dragoste, prezentatoarea TV încercând să rezolve, alături de o armată de specialiști, problemele sentimentale ale protagoniștilor. Cu această ocazie, am luat-o la întrebări pe amfitrioană despre propria poveste de iubire, dar și despre noul format TV pentru care se pregătește intens.  

În aceasta lună revii pe micul ecran la pupitrul unei noi emisiuni, “Totul pentru dragoste”. De ce ai optat tot pentru un show matrimonial?

“Totul pentru dragoste” nu este nici pe departe un show matrimonial, ci este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge să le trăiască, la povestea de viaţă a acestuia, fie că vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut. Mai ales că acest concept este unul atât de larg, vom vorbi despre toate, despre alegerile pe care le-au făcut unii oameni, despre eşecurile pe care le-au avut, despre încercările prin care au trecut, pentru a vedea dacă au reuşit sau nu să îşi menţină relaţia de cuplu.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.