Culisele „blatului” cu Steaua, dezvăluite de unul dintre jucătorii acuzați că au vândut meciul: „Am imagini video cu soția ta cum ia 400.000 de euro în spatele unui mall”

0
316

Sorin Frunză (40 de ani), fotbalist acuzat că a trântit un meci cu Steaua, a vorbit în direct la GSP Live despre unul dintre cele mai bizare episoade petrecute în istoria recentă a fotbalului românesc: cum a fost acuzat de Porumboiu, amenințările cu o filmare în care apare soția lui și avertismentul lui Gigi Nețoiu. 

30 martie 2008. Liga 1. Etapa a 26-a

FC Vaslui – Steaua se termină 0-1 într-un meci important. “Victorie în fața unui adversar fără replică”, scria Gazeta Sporturilor de a doua zi. Lupta dură pentru titlu continua, cu CFR și Steaua despărțite de doar 3 puncte. 

La finalul partidei, finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, declara că “dacă spune cineva că a fost blat, nu e departe de adevăr. Jucătorii și antrenorul mi-au târât numele în noroi”. 

Acuzați că i-au dat meciul Stelei, Sorin Frunză, Bălace și Sabou erau trimiși la echipa a doua, iar Dorinel Munteanu avea să plece. 

“Dacă eram slab psihic, puteam ceda după meciul ăla. S-a ajuns prea departe, la familie…”

Sorin Frunză, la 11 ani după Vaslui – Steaua 0-1

Peste un an, Porumboiu explica în Adevărul: “Patru persoane, Crăciunescu, Neţoiu, Argăseală şi Becali, mi-au vorbit despre Frunză… Becali voia să ia legătură cu Frunză să-i dea o primă să o încurce pe CFR. Nu sunt bătut în cap, am făcut nişte legături…”

Plecat de la Vaslui cu ștampila de “blatist”, Frunză avea să câștige titlul în vara lui 2009 cu Unirea Urziceni. Într-un moment de descărcare nervoasă, i-a dedicat campionatul fostului său patron:

“Vreau o dedicaţie pentru Porumboiu, că a lăsat un vânzător ca mine să iasă campion. Îţi mulţumesc nea Adi!”

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.