Cu cine s-a întâlnit Razvan Ciobanu cu câteva zile înainte de Paște. „Când a intrat la mine în casă, m-a pufnit plânsul”

0
750

Vica Blochina a dezvăluit cu cine s-a întâlnit regretatul designer Răzvan Ciobanu cu câteva zile înainte de Paște. 

  Cu doar câteva zile înainte de Paște, Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan. Întâlnirea l-a marcat profund pe creatorul de modă, după spusele prieteni sale, Vica Blochina. 

  Cu doar câteva zile înainte de Paște, Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan. Întâlnirea l-a marcat profund pe creatorul de modă, după spusele prieteni sale, Vica Blochina.   „Câteva zile nu mi-a răspuns la mesaje și apoi când mi-a zis așa: „Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă, pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mână și m-a întins pe canapea. Mi-a făcut o incantație și am adormit”. A fost într-o transă de marți până sâmbătă, nu și-a adus aminte ce a făcut. Mi-a zis: „când m-am trezit am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket, mi-am umplut coșul și aveam fix 2 lei la mine””, a declarat Vica Blochina, potrivit spynews.ro. 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.