Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Irina Loghin. „Accidentul vascular vine hoțește”

0
250

Binecunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câteva luni. 


Irina Loghin, în vârstă de 80 de ani,  a povestit, pentru click.ro, cum a ajuns de urgență la medic în urmă cu cinci luni din cauza unor suspiciuni de accident vascular. S-a întâmplat după o noapte grea, cu cântări, agitație și stres. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a sunat imediat medicul de familie, iar acesta a trimis-o de urgență la un consult neurologic. „Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul. Mi s-a spus: „Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi”. Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. 


La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni. Simptomele mele nu știu dacă au indicat un accident vascular, dar, totuși, poate ceva în apropiere, căci am o vârstă și eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a știut să pună degetul unde trebuie”, a declarat Irina Loghin. 

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.