Cristi Borcea i-a „mărit” familia lui Călin Geambașu: „Îmi pare rău că nu am făcut un test ADN”

0
1370

De ceva vreme, Călin Geambașu bănuiește că Mălina Olinescu ar putea fi sora lui vitregă. Și, se pare, cel care a plantat această sămânță de idee în capul lui ar fi fost chiar Cristi Borcea.

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Călin Geambașu a vorbit despre întâmplarea care a declanșat totul și care a dus la regretul că nu a făcut un test ADN.

„Cristi era printre cei din public. M-a întrebat dacă mai avem vreun dubiu, pentru că noi clar am fi frați. (…) A zis că ni se potrivesc vocile, asemănare… Noi am corelat alte aspecte. Nu știam de testare ADN pe atunci,” a explicat Călin Geambașu, la emisiunea XNS.

Tot în direct, a intervenit și tatăl artistului, Petre Geambașu.

„Cristi e un băiat drăguț, un prieten al nostru și o fi aruncat și el o vorbă. Cu toții ne purtam cu Mălina ca un bibelou. (…) Acum 4-5 ani, mi-a zis Călin odată, ‘Măi, tată, îmi place Mălina atât de mult’. Altă dată mi-a spus că așa de bine o simte, parcă ar fi sora lui,” a precizat Petre Geambașu, care a intrat în detalii legate de relația sa cu Doina Spătaru, refuzând să menționeze dacă s-a culcat vreodată cu aceasta.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.