Copiii ei intrau mereu peste ea când era pe veceu și în duș, voia să aibă și ea intimitate, dar ce le-a scris pe ușă i-a făcut să le fie rușine! De atunci nu mai îndrăznesc nimic: ,,Dacă mami e în baie…”

0
1762

Dacă ești mamă înseamnă că ai foarte puțin timp pentru tine. Imaginează-ți! Vrei să faci un duș, mergi în baie, închizi ușa, iar în doar câteva minute începe bătutul în ușă, sunt niște bocănituri care te fac să tresari, așa că sari din duș, acoperită toată de șampon, cu doar un prosop pe tine, doar ca să vezi că unul dintre copiii tăi a vrut să îți arate ceva ce tocmai a desenat, sau să te întrebe dacă știi unde este creionul lui roșu. Sună familiar?

Ei bine, o femeie s-a supărat să îi roage pe copiii ei să îi acorde puțină intimitate, măcar la baie, așa că a scris un bilet pentru ei pe ușa din baie.

Iată ce a simțit nevoia să le transmită:

DACĂ MAMI E ÎN BAIE NU AVEȚI VOIE SĂ:

1. Să ciocăniți, decât dacă casa a luat foc, cineva sângerează și/sau moare.

2. Să țipați la mine întrebându-mă tot felul de lucruri cât timp auziți apa de la duș curgând. Vă vând un pont: N-AUD NIMIC!

3. Să mă așteptați la doar câțiva milimetri de ușă pentru ca apoi să urlați tot voi la mine că v-am lovit cu ușa, de parcă ar fi vina mea.

4. Să îmi băgați bilețele de orice fel pe sub ușă, mai ales dacă puneți întrebări cu mai multe variante de răspuns și trebuie să încercuiesc căsuța! Înainte de a face asta, întrebați-vă atât: Pot supraviețui în următoarele două minute fără mami?

DA              sau                 NU

usa

 sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.