Cine este și cum arată tatăl lui Liviu Teodorescu. Ai crede că sunt frați

0
483

Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat după participarea, în 2011, la primul sezon al emisiunii Vocea României, iar apoi a continuat să rămână pe micul ecran, ca actor în serialul fenomen Pariu cu viața. 

În prezent, Liviu Teodorescu este pe val, fiind considerat una din cele mai bune voci masculine din România, iar anul trecut a câștigat premiul pentru „Cea mai rapidă ascensiune” în industria muzicală. Ei bine, ceea ce mai puțin știm despre Liviu Teodorescu este că în tot acest timp a fost susținut îndeaproape de tatăl său, cel de la care, cu siguranță, a moștenit și talentul artistic.

Liviu Teodorescu si tatal sau, Mircea teodorescuTatăl lui Liviu Teodorescu este nimeni altul decât Mircea Teodorescu, actor la Teatrul Nottara. Acesta a jucat roluri episodice și în serialele “Pariu cu viaţa”, „Trăsniţii”, “Vine poliţia” sau “La Urgenţă”, dar a jucat şi în filme artistice precum “Ultimul corupt din România”, “Legiunea străină”, “Amatorul” sau “Trei fraţi de belea”.

Mircea Teodorescu, actor

Mircea Teodorescu este născut pe 15 iulie 1967 și, cu toate că anul acesta va împlini 51 de ani, între actor și fiul său, în vârstă de 25 de ani, nu se observă diferența de vârstă, cel puțin nu de încă 25 de ani.

sursa aici 

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.