Cele mai mari prețuri la chirii sunt în prezent în Alba Iulia. Este incredibil cât costă sejurul de Ziua Națională Citeşte întreaga ştire: Cele mai mari prețuri la chirii sunt în prezent în Alba Iulia. Este incredibil cât costă sejurul de Ziua Națională

0
188

Cele mai mari prețuri la chirii sunt în prezent în Alba Iulia, unde pentru trei zile se plătește și 1.500 de euro. Minivacanța de 1 decembrie și parada de Ziua Națională a dus la o explozie a prețurilor chiriilor. Pentru că nu există suficiente spații de cazare în oraș. Localnicii cer pentru trei zile de cazare chiar și de patru ori prețul unei luni întregi. Preţurile pornesc de la 250 de euro şi ajung la 1.500 de euro, în funcţie de suprafaţa locuinţei, dotări şi apropierea de Cetatea Alba Carolina, locul în care vor avea loc majoritatea evenimentelor de ziua națională.
Se estimează că aproximativ 150.000 de persoane vor ajunge la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Națională a României, în condițiile în care micul oraș nu are mai mult de 65.000 de locuitori. Pensiunile și hotelurile sunt rezervate chiar și de un an, iar camerele care se mai găsesc au prețuri între 4.000 și 8.000 de lei. Particularii au profitat și ei de această situație ca să scoată cât mai mult profit.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.