Cel mai periculos rival pentru Iohannis, la alegeri? Ultima reacţie din PSD. News alert în politică

0
284

Vicepreşedintele PSD, deputatul Doina Pană, a susținut o declarație în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa. Aceasta a vorbit despre un eventual candidat femeie al PSD pentru funcţia de preşedinte al României. Miniștrii Daniel Suciu și Ioan Deneș s-au declarat împătimiți ai colaborării cu femeile în politică.

Vicepreşedintele PSD, Doina Pană, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa despre un eventual candidat femeie al partidului pentru funcţia de preşedinte al României, informează DCNews.

„Este prematur. În niciun caz nu va fi considerentul sexului persoanei care participă. Noi vrem să ieşim pe o variantă încât să îl batem pe Klaus Iohannis. Care va fi această variantă, vom vedea la momentul respectiv, deocamdată ne concentrăm pe altele.”, a spus Pană.

Vicepreşedintele PSD a prezentat o statistică a funcţiilor politice ocupate de femei social-democrate, spunând că acest lucru arată cât de mult sunt preţuite femeile în partid.

„Cred că statistica pe care v-o dau reflectă cel mai tare cât de mult preţuieşte Partidul Social Democrat colegele femei. Este adevărat că 45% dintre membri sunt femei, în PSD. Avem 50 de femei parlamentar, 90 de femei primar, 87 de femei viceprimar, 24 de femei secretar de stat, avem prim-ministru, un viceprim-ministru, în total şapte miniştri femei, avem 2.000 de consilieri judeţeni şi locali, doi vicepreşedinţi de consilii judeţene, plus deconcentratele, pe care nu le pun la socoteală, acolo, totuşi, sunt concursuri. Este un semn, dovedit prin cifre, că de fapt femeile sunt preţuite în PSD. Este bilanţul covârşitor comparativ cu ce au alte partide.”, a mai spus Doina Pană.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.