Ce spune, Patrick, fiul Elodiei, despre unde se afla mama sa.

0
6776

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a fost cel mai urmarit caz de disparitie din Romania, devenind un adevarat “serial”, la postul de televiziune condus, candva, de Dan Diaconescu.

La 10 de ani de la disparitia ei, si in ziua in care ar fi trebuit sa implinasca 49 de ani, rudele au stat de vorba cu presa despre ce schimbari s-au produs in familia lor, de cand Elodia a incetat sa mai fie printre ei.

Potrivit Click, fratele avocatei este in continuare revoltat de intreaga situatie, iar pe cumnatul sau, Cristian Cioaca, aflat in puscarie, il numeste “crimial”. Cat despre Patrick, fiul Elodiei, Robert Ghinescu a spus ca baiatul in varsta acum de 13 ani este un copil traumatizat.

“Pe Patrick nu l-am văzut de mult timp, mai mult de trei ani. Creşte în casa criminalului Cioacă. Îl învaţă numai tâmpenii şi să fie distant cu noi. Este crescut în spiritul lor, de oameni răi. Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal. Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”, a spus fratele avocatei.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.