Ce spune bunica lui Brenton Tarrant, australianul care a ucis 49 de persoane în atacul din Noua Zeelandă

0
831

Mama și sora lui Brenton Tarrant, australianul de 28 de ani care a omorât 49 de persoane în atacul din Christchurch, Noua Zeelandă, s-au ascuns de presă după ce au aflat de faptele tânărului, dar bunica acestuia a vorbit cu jurnaliștii. 


În vârstă de 94 de ani, femeii îi vine greu să creadă că nepotul său, pe care l-a văzut ultima dată de Crăciun, a putut comite o astfel de faptă. Joyce Tarrant, în vârstă de 94 de ani, a spus că ucigașul cu sânge rece, care s-a filmat în timp ce omora zeci de musulmani aflați la rugăciune în două moschei din Christchruch nu este nepotul pe care-l cunoștea. 


În vârstă de 94 de ani, femeii îi vine greu să creadă că nepotul său, pe care l-a văzut ultima dată de Crăciun, a putut comite o astfel de faptă. Joyce Tarrant, în vârstă de 94 de ani, a spus că ucigașul cu sânge rece, care s-a filmat în timp ce omora zeci de musulmani aflați la rugăciune în două moschei din Christchruch nu este nepotul pe care-l cunoștea. Știrea despre presupusele atacuri ale lui Brenton Tarrant a venit ca un șoc pentru familie, în special pentru mama lui Sharon, care este profesoară de limba engleză și era în clasă în momentul în care fiul său omora zeci de musulmani. După ce a fost asaltată de presă, mama tânărului a fost escortată de poliție afară din școala în care preda și apoi, alături de fiica sa Lauren, au fost duse într-un loc ascuns. Bunica acestuia, însă, a declarat că Tarrant era un nepot grijuliu, își vizita familia de două ori pe an și ultima dată a fost acasă de Crăciun. 

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.