Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 44 de zile de comă. Anunțul medicilor

0
350

Cântărețul Mihai Constantinescu se află internat în spital din data de 13 mai după ce a suferit un stop cardiorespirator. După 44 de zile de comă medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea artistului și nu mai speră la o minune.

Medicii care îl tratează pe Mihai Constantinescu nu mai speră la o minune

Artistul Mihai Constantinescu este interant la Spitalul Floreasca din București după ce a fost găsit inconștient de soția sa Simona Secrier. Din păcate, starea de sănătate a cântărețului nu le permite medicilor să îl transporte la o clinică din străinătate așa cum ar dori familia și apropiații săi. Specialiștii declară că sunt șanse foarte mici ca Mihai Constantinescu să aibă parte de o vindecare completă pentru că acesta este foarte slăbit.

Simona Secrier spune că tensiunea și pulsul artistului sunt stabile, dar medicii sunt rezervați în privința unui însănătoșiri. Specialiștii nu mai speră la o minune din cauza celor trei stopuri cardiorespiratorii care i-au lăsat creierul fără oxigen timp de mai multe minute. Medicii spun că șansele de revenire sunt de doar 3%. „Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Această este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.

În cazul în care Mihai Constantinescu ar ieși din comă ar avea șanse foarte mici la o viață normală, de doar 1%. Totodată, specialiștii spun că hemoragia cerebrală este un alt element care trebuie luat în calcul. „Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a completat specialistul.

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.