Ce salariu are Andreea Esca? Răspunsul dat în direct de prezentatoarea Știrilor PRO TV

0
712

Andreea Esca a acceptat invitația în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a răspuns la întrebările de pe google căutate de fani. Evident, cei mai mulți oameni vor să afle ce salariu are Andreea Esca. 

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a dat însă un răspuns care nu a fost pe placul tuturor. Ea a dezvăluit că angajatorul ei îi dă un salariu pe măsura rezultatelor sale.

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun ce salariu am. E ca și cum aș spune poanta unui banc. Aș strica tot. Asta e o legendă, trebuie să rămână așa. Ce pot să spun e că am un salariu pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am și bănuiesc că e și rentabil în economia business-ului, astfel încât toată lumea să meargă bine”, a spus Andreea Esca.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a avut un răspuns haios și la întrebarea: „Cine e Andreea Esca?”  „A întrebat cineva asta pe Google? La următoarea întrebare! Dar câți ani are, nu te supăra? Nu scrie pe Google? Îi mulțumesc acestui tânăr care a întrebat cine este Andreea Esca, mă simt măgulită. Este o doamnă în vârstă care prezintă Știrile PRO TV, de mulți, mulți ani, când tu nu erai născut.”, a spus Andreea.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.