Ce au pățit actorii care l-au interpretat pe Iisus după filmări. Este un blestem

0
393

În această perioadă a anului rulează la televizor filme despre viața, patimile și răstignirea Lui Isus Hristos. Actorii care au avut onoarea să-L interpreteze pe Mântuitor au trecut prin mai multe evenimente ciudate.

Se numără peste 50 de producții de acest gen. Filmele care abordează această tematică dificilă pot fi considerate adevărate capodopere cinematografice.

Robert Powell, actorul britanic care a jucat rolul principal din „Iisus din Nazaret”, a rămas o figură iconică printre cei care L-au interpretat pe Mântuitor. Criticii spun că ar fi interpretat cel mai bine acest rol. Puțini știu despre Powell că înainte de acest rol era ateu. După filmări a devenit un credincios convins, aproape de fanatism.

„Jesus Christ Superstar” este un musical despre viața Lui Iisus. În această peliculă Iuda este prezentat ca un personaj bun. Unii au considerat acest film o blasfemie. Interpretul Lui Iisus a fost Ted Neeley, care a încasat din plin criticile pe această teme. În timpul repetițiilor la care mergea frecvent, acesta a fost lovit cu ouă, roşii şi pietre.

„Patimile lui Hristos” este probabil cel mai iubit film despre Iisus de către români deoarece actrița Maia Morgenstein joacă în el într-un rol foarte important, al Fecioarei Maria. Rolul Mântuitorului este jucat de Jim Caviezel. Filmările au fost extrem de dure. personajul principal și-a dizlocat umărul în timpul filmărilor șcenelor în care Iisus căra crucea. Acesta a fost chiar lovit de fulger în timpul filmărilor.

Actorul principal din „Evanghelia după Matei”, un alt film-capodoperă despre Iisus, este Enrique Irazoqui. După acest rol, Enrique nu a mai continuat cu actoria și a urmat o carieră de profesor de literatură.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.