Ce a facut Razvan Ciobanu cu cateva minute inainte sa moara? Informatia care demonteaza ideea sinuciderii.

0
362

Cunoscutul pilot Titi Aur a analizat modul în care s-a produs accidentul care i-a curmat viața lui Răzvan Ciobanu  și susține că designerul a murit în teribilul accident de circulație pentru că nu a purtat centura de siguranță.

Mașina extrem de robustă i-ar fi salvat viața, crede Titi Aur, care a analizat fotografiile făcute la fața locului. Expertul a mai spus că nu a observat urme de frânare.

‘E greu să mă pronunț, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea șoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are niște capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun. Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea ori s-a jucat cu mașina, ori a avut alte motive, altfel nu înțeleg cum să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur toată acțiunea e la viteză mare. Așa cum arată mașina, dacă ar fi avut centură de siguranță sunt aproape sigur că era în viață și se afla în mașină’ a spus Titi Aur.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.