Caz șoc în România! Medicii și-au bătut joc de bătrână la Spitalul Județean din Ploiești, au șters cu ea pe jos! „Este o boschetăriță și se va…” Ce i-au zis e halucinant, ce s-a întâmplat cu femeia a făcut înconjurul țării

0
794

Spitalul Județean de Urgență din Ploiești se află în mijlocul unui scandal de toată frumusețea, sau, mai bine zis de toată urâțenia, după ce medicii de la unitatea de Primiri Urgență au refuzat să acorde îngrijiri medicale unei sărmane bătrâne care fusese adusă cu Ambulanța. O altă femeie, care s-a întâmplat să fie fost martoră la toată umilința cumplită îndurată de bătrână, a mediatizat acest caz, vorbind despre el pe rețelele sociale. Iată prin ce a trecut bătrâna datorită medicilor, potrivit spuselor martorului:

„31 martie. Spitalul Judeţean Ploieşti, Centru primiri urgenţe. O bătrână adusă cu ambulanţa şi lăsată în sala de aşteptare. Orele trec fără ca personalul medical să-i acorde atenţie. Cineva îi dă o banană bătrânei, apoi nişte tineri îi aduc o sticlă cu apă minerală şi un pahar de plastic şi o ajută să bea (trei pahare de apă a băut, săraca). Opinia publică se face simţită, iar asistenta de la triaj cheamă o infirmieră să o ducă în sală.

Ajutată de doi tineri, o aşază pe bătrâna care abia se ţinea pe picioare într-un căruţ şi merge în serviciul de urgenţă. În sala de aşteptare, lumea răsuflă uşurată. După cinci ore, bătrânica este băgată în seamă. Dar minunea a ţinut 10 minute, după care bătrâna este scoasă din nou în sala de aşteptare, iar medicul de la urgenţe, un bătrânel cu păr alb, îi atrage atenţia asistentei de la triaj să nu îl mai deranjeze, căci bătrâna „este o boschetăriţă şi se va ocupa de ea când şi dacă o sa aibă timp”.

S-a făcut linişte, nimeni nu a mai îndrăznit să comenteze, poate din teamă că vom fi consideraţi boschetari şi alungaţi din serviciul UPU Ploieşti de gardienii care ne urmareau fiecare mişcare”, a scris Ilie Luiza pe rețeaua de socializare.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.