CÂT DE MARE A CRESCUT PETRU MIRCEA JR. FIUL MĂDĂLINEI MANOLE (8 ANI) ”MUNCEŞTE” COT LA COT CU TATĂL SĂU LA PROTV!

0
494

După mai bine de şapte ani de la moartea Mădălinei Manole, l-am întâlnit pe soţul regretatei artiste, împreună cu fiul său, în timp ce mergeau la sediul Pro TV, unde lucrează bărbatul. Odată ajunşi acolo, Petru Mircea a parcat maşina pe o stradă din apropiere, apoi au mers la un magazin de unde şi-au luat mai multe alimente, după care au intrat în clădire.

Petru Jr. a crescut mare şi frumos, departe de camerele de filmat, iar cei doi par să aibă o relaţie foarte apropiată, deşi, după moartea Mădălinei, Petru Mircea a decis ca băiatul să fie crescut la ţară de mama lui, bunica paternă a copilului. Acest lucru a dus ca relaţia părinţilor Mădălinei Manole cu nepotul lor să fie una aproape inexistentă. Deşi avea doar un an şi câteva luni când mama lui a murit, băiatul ştie ce s-a întâmplat cu artista şi îi ascultă melodiille ori de câte ori are ocazia.

De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Mădălina Manole a scris istorie în muzica românească, numărându-se printre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Ani la rând, Mădălina Manole s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale şi a scos hit după hit. După divorţul de primul ei soţ, Şerban Georgescu, cariera “fetei cu părul de foc” a cunoscut un declin fără precedent, situaţie pusă pe seama faptului că artista a trecut printr-o depresie puternică.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.