Cât câştigă Ştefan Bănică Jr ca jurat al show-ului “X-Factor”, de la Antena 1

0
572

3.000 de euro, atât castiga Ştefan Bănică Jr după fiecare ediţie a show-ului de talente “X – Factor”, de la Antena 1. Artistul face parte din juriul acestei emisiuni alături de Delia, Horia Brenciu si Carlas Dreams.

În această emisiune, artistul în vârstă de 46 de ani a ocupat locul lăsat liber de Cheloo, membru al formaţiei Paraziţii, care a fost jurat în cadrul sezoanelor precendete. Acesta din urmă i-a adus televiziunii o amendă în valoare de 10.000 de lei, după ce în timpul unei ediţii a show-ului a făcut o serie de afirmaţii care, potrivit Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au discriminat persoanele homosexuale.

 

Potrivit Asociaţiei Accept, în respectiva emisiune,”Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, în calitate de membru al juriului, a discreditat în mod public pe unul din concurenţi, din motive ce ţineau de orientarea se*uală a acestuia”.

“După reprezentaţia concurentului gay, Cheloo i s-a adresat acestuia într-o notă vădit discriminatorie, menită a-l intimida şi a-l discredita public, afirmând : «(…) Ai cântat. Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ceea ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă»”.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.