Cât a slăbit Oana Roman de când a început dieta! Abia o mai recunoști! FOTO

0
536

Oana Roman este una dintre persoanele publice criticate adesea în mediul online pentru felul în care arată. Femeia de afaceri a recunoscut că niciodată nu a fost o femeie trasă prin inel. Mai mult, a susținut că în ultimii ani a întâmpinat probleme în privința kilogramelor, dat fiind că după nașterea fetiței sale, Isa, a avut probleme de sănătate care au ținut-o departe de efort

Oana Roman a slăbit 6 kilograme de când a început dieta

După ce s-a pus pe picioare, în mai puțin de două luni a reușit să slăbească aproximativ 6 kilograme, cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală, dietă și sport. „După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a explicat Oana Roman, pe rețelele de socializare. Prima îmbunătățire pe care și-a pus în plan să o modifice rapid a fost gușa.

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a povestit fiica fostului premier al României, Petre Roman. Uimiți de schimbarea femeii de afaceri sunt și fanii ei, care îi lasă constant de o vreme complimente și mesaje plin de surprindere, cum ar fi: „Ce mult ai slăbit!/ Foarte bine îți stă așa!”.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.