CARE ESTE ULTIMUL LUCRU PE CARE I L-A SPUS IONELA PRODAN FIICEI SALE, ÎNAINTE SĂ MOARĂ. ANAMARIA PRODAN L-A DEZVĂLUIT CU LACRIMI ÎN OCHI LA PARASTASUL DE UN AN!

0
175

Fata cea mare a Ionelei Prodan a oferit un interviu sfâșietor la locul în care regretata cântăreață își doarme somnul de veci. Anamaria Prodan a dezvăluit cu lacrimi în ochi care este ultimul lucru pe care mama sa, Ionela Prodan, i l-a spus înainte să moară.

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. Astăzi, cu 10 zile înainte să se împlinească un an de la moartea regretatei Ionela Prodan, a mărturisit ce i-a spus aceasta înainte să își dea ultima suflare.
“Noi, amenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.
Citește și: Cum a apărut îmbrăcată Anamaria Prodan la pomana de un an a mamei sale
Vă reamintim Ionela Prodan a murit anul trecut pe 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic: cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.
Citește și: Câți bani a dat Anamaria Prodan pe pachetele pe care le dă azi de pomană. Parastas de 1 an pentru Ionela Prodan
Ionela Prodan își făcuse testamentul
Deși între Anca și Anamaria Prodan nu a existat niciodată vreun conflict, cântăreața de muzică populară a decis să împartă averea între cele două fiice și cei patru nepoți ai săi. “Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa…. mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat artista de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.