BREAKING NEWS – august 2019 – protestul diasporei a primit aprobare de la Primarie. Iata detaliile

0
308

Protestul anuntat pentru 10 august 2019, la un an dupa cel in urma caruia sute de romani au fost raniti in timpul altercatiilor cu jandarmii, a primit protocolul de aprobare.

Astfel, conform documentelor aprobate de Primaria Capitalei, acesta va avea loc pe 10 august intre orele 17:00 si 22:15, in Piata Victoriei. Intre 22:15 si 23:00, protestatarii trebuie sa paraseasca zona.

Conform organizatorului Tommy Tomescu, la protest vor participa in jur de 250.000 de persoane, iar manifestatia este despre problemele diasporei si impotriva politicilor care au dus la crearea si mentinerea acestor probleme.

Conform documentelor, oamenii vor incepe sa se adune in fata Guvernului de la ora 14:00, iar de la 14:30 traficul in zona ar putea fi restrictionat.

Acelasi protocol arata ca paza bunurilor, asistenta medicala si salubrizarea zonei revine in sarcina organizatorului pe toata durata de desfasurare a evenimentului, cat si la incheierea acestuia.

Amintim ca diaspora a organizat si anul trecut, tot pe 10 august, un protest de mare amploare in fata Guvernului, la care au participat in jur de 100.000 de persoane. In urma incidentelor din acea seara, peste 450 de persoane au fost ranite si mai multi protestatari au fost arestati in lunile care au urmat.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.