Bombă în Cazul Caracal. Mărturia unui vecin spulberă orice îndoială – UPDATE

0
456

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a ajuns alături de anchetatori la casa sa pentru reconstituire.

UPDATE 9 – Un vecin al lui Dincă a povestit că, la un moment dat, pe când îl ajuta la muncă, a trăit un episod extrem de ciudat. Martorul a povestit că Gheorghe Dincă l-a trimis să aducă o stică de băutură din cază, dar el a greșit camera, și atunci „Monstrul din Caracal” s-a fi panicat şi a fi început să urle la el, încercând să-l îndepărteze de acea încăpere. Vecinul crede acum că, în acel moment, Luiza era ţinută captivă de Dincă în camera respectivă.
„Mi-a zis „du-te să iei sticla de vișinată din casă”. A început să urle: „nu, nu de acolo, du-te mai în spate”. Dar nu s-a auzit niciun zgomot. Și cred că lucrul acesta s-a întâmplat când era Luiza acolo. În mai sau iunie eram acolo”, a declarat martorul, potrivit Antena 3.

UPDATE 8 – Vecinii lui Gheorghe Dincă continuă să facă mărturii cutremurătoare, la aproape două luni de când monstrul de la Caracal a fost prins şi încarcerat.
„Avea o figură schimbată. Când te suiai în mașină te lua și te privea să vadă ce fel de om ești. Ne suiam patru în maşină și ne lua 10 lei până la Slatina. Îl vedeam că belea niște ochi și te fixa perfect. Îți lua privirea”, a povestit una dintre cele care a călătorit cu Dincă, pentru România TV.
UPDATE 7 – Criminologul Dan Antonescu a descifrat semnificația atitudinii extrem de relaxate afișate de Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.
„Această atitudine apare atunci când un criminal în sfârșit recunoaște faptele și el devine sincer și relaxat. Acest individ are un comportament oscilant, de când a apărut ancheta.Trebuie să vedem dacă într-adevăr e autorul pentru că nu prea sunt probe. E doar afirmația lui, câțiva dinți și niște cenușă, de aici până la a fi probe e mult. Profilul psihologic făcut de specialiști stă la baza unor concluzii care vor ajuta să își dea seama dacă minte”.
UPDATE 6 – Bunicul Luizei Melencu a încercat, luni, să forțeze cordonul de jandarmi și să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfășoară reconstituirea faptelor. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt „criminali plătiți de stat să nu-și facă datoria”.
„Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria”, le-a strigat acesta forțelor de ordine.

mai multe aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.